Waarom

Deze website bestaat vooral voor mijn eigen lol. Mijn blogs schrijf ik in de eerste plaats voor mezelf, net als dat ik pianospelen, drummen, oude filmpjes bekijken en lezen leuk vind om te doen. Er zit gewoon van alles in mijn hoofd en hart dat ik kwijt wil op papier. Ik heb geen pretenties. Ik schrijf slechts mijn gedachten. God spreekt niet door mij (Deut 18:20). Als iemand Gods woorden wil lezen, dan raad ik aan de bijbel zelf te lezen. Ik wil niet voor een ander bepalen wat of hoe hij/zij moet geloven.

Ik heb als titel Geloof niet alles wat je denkt gekozen omdat dit goed weergeeft hoe ik zelf in elkaar zit.

ken uzelf

Ik schrijf al heel lang, over van alles. Tegenwoordig publiceer ik sommige dingen daarvan op internet. Schrijven helpt me mijn mening vorm te geven en mijn gedachten te ordenen. Veel van wat ik schrijf heeft direct te maken met mijn omgeving en ervaring en zal daarom over specifieke onderwerpen gaan, vooral over de bijbel en geloof in God en Jezus. Dit is wat mijn hoofd en hart bezighoudt.

Verder publiceer ik af en toe foto’s en filmpjes uit mijn omgeving en verleden. Het publiceren hiervan zie ik als een soort monument van mijn eigen belevingswereld. Een monument omdat het mij helpt herinneren en het verleden een plaats te geven. Omdat anderen deel zijn van dit verleden, en ik het leuk vind dit te delen, maak ik deze ook openbaar.